top trendy v byvani navrh interierov ned interier zazraky doplnky trendy

Spoločnosť Ned Interier je architektonická firma, ktorá sa venuje komplexnému riešeniu bývania s ťažiskom na interiérový a bytový dizajn. Jednotlivé návrhy interiérov domov a bytov rieši individuálne s prihliadaním na moderné princípy tvorby, čisté línie bývania, kombinovanie materiálov a výslednú jednoduchosť a funkčnosť celku.

 

nedinterier 2

 

Výsledkami práce firmy Ned Interier sú nadčasové priestory, ktoré zostávajú nemennou a stabilnou klasikou aj po mnohých rokoch. Jednotlivé kombinácie farieb a materiálov sú vyberané uvážlivo a s citom, práve z dôvodu, že výrazné a farebne intenzívne interiéry sa skoro zunujú a opozerajú. Dôraz pri vytváraní architektonických návrhov sa kladie na využívanie kvalitných a stálych materiálov ako drevo, kameň či tehla.

 

nedinterier 3

 

So správnou kombináciou spomínaných materiálov sa vytvorí neutrálny ale harmonický celok. Farebné doplnky, látky a drobné dizajnové dekorácie interiér domova doplnia, zútulnia i oživia. Výsledný efekt vhodne nakomponovaného interiéru je harmonický, vzdušný, svetlý a pokiaľ možno prepojený s exteriérom, prírodným svetlom a slnkom.

 

nedinterier 5

 

Preto, aby spoločnosť Ned Interier dokázala vytvoriť nadčasový a moderný interiér domov a bytov, neustále sleduje trendy v oblasti vývoja materiálov, ich využitie i kombinácie. Pri príprave návrhov na riešenie bývania sa prihliada nielen na kvalitu a inovácie, ale aj na dostupný finančný rozpočet klienta určený na jeho realizáciu.

 

nedinterier 4

 

Každý priestor je v návrhoch a realizácii plynule spájaný s predstavami svojho majiteľa, túžiaceho po vytvorení ideálneho bývania. Súčasťou návrhov sú aj zdanlivo nenápadné variabilné riešenia, ktoré dokážu ukryť dvere, otvoriť či zatvoriť pracovnú plochu v kuchyni prípadne vytvoriť doteraz neočakávaný nový priestor. Výsledkom je priestorné a vzdušné bývanie s pridanou hodnotou efektivity a skvalitnenia využitia priestorov pre každodenný život.

 

nedinterier 1

 

Spoločnosť pôsobí na trhu už viac dlhodobo a za sebou má desiatky vďačných a spokojných klientov. Ned Interier stelesňuje vášeň pre dizajn, účelnosť a krásu.

Viac informácií: www.nedinterier.sk